Vés al contingut
La Qp Ripoll

ANUNCI de convocatòria de concurs per a l’allotjament d’un nou projecte a la QP de Ripoll

La Qperativa és una cooperativa de treball associat amb seu a Ripoll que treballa per impulsar l’economia a Catalunya, amb especialització en l’economia social i solidària, com a mitjà per impulsar projectes econòmics sostenibles. El seu propòsit és acompanyar persones que troben dificultats per trobar feina, per causes alienes a la seva capacitat laboral, com ho son l’edat o la situació familiar.

La Qperativa és entitat participant a l’Ateneu Cooperatiu de les terres Gironines.

La Qp és un espai cooperatiu situat al centre de Ripoll que treballa totes les maneres possibles de fer cooperativisme. Es composa d’un espai per a allotjar projectes en els seus inicis, una espai de cotreball, una sala multi usos i una cafeteria amb espai per a exposicions i presentacions.

La Peixera és un espai privatiu, de 35 m2 que s’ubica dins les instal·lacions. Compta amb tots els serveis, i pot fer ús dels espais comuns, prèvia sol·licitud. La cessió inclou assessorament jurídic per iniciar el projecte.

L’equip de la Qperativa és multidisciplinari. Comptem amb persones provinents de diferents disciplines per oferir a les emprenedores acompanyament jurídic i organitzatiu de qualitat.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

S’oferta l’espai “la peixera” per allotjar un o diversos projectes que vulguin començar el seu camí com a empresa. La cessió s’acompanya amb assessorament jurídic, econòmic i organitzatiu per posar en marxa el projecte de les aspirants, per un període de dos anys.

Condicions:

Ús privatiu de l’espai “la peixera” durant un mínim d’un any i un màxim de cinc. L’aspirant és responsable d’equipar l’espai i d’impulsar el seu negoci.

El preu de la cessió és de 650 € + IVA mensuals, que inclou tots els serveis, en els termes que s’especifica al contracte de cessió.

L’aspirant ha de ser una persona amb una idea de negoci que vulgui desenvolupar. Cal presentar un projecte d’empresa i una estimació de la facturació pels tres primers anys.

Funcionament del concurs

Les aspirants poden presentar escrit indicant la seva voluntat d’ocupar la peixera. L’equip de la Qperativa sol·licitarà documentació i farà una entrevista als projectes interessats en l’espai.

Es rebran ofertes fins el dia 15 de desembre de 2023. D’entre els projectes que es presentin, la Qperativa triarà el que s’adigui més a les característiques del centre cooperatiu i a l’objecte social cooperatiu. Les aspirants poden trobar un exemplar dels estatuts socials a la QP per consultar-los.

Entre el 15 i el 30 de desembre es publicarà la decisió d’acceptar un o més projectes per ocupar la peixera i se signarà contracte amb la persona cessionària.

 

Cas que cap dels projectes que es presenti sigui acceptat, es declararà el concurs desert.

 

A Ripoll, 15 de novembre de 2023

Etiquetes

Afegeix un nou comentari

HTML restringit

  • Podeu alinear imatges (data-align="center"), però també vídeos, cites i d'altres.
  • Podeu capturar imatges (data-caption="Text"), però també vídeos, bloquejos, etc.