Vés al contingut
Eva Ferré Ibarz
Advocada

L'Eva s'ocupa de les tasques jurídiques a la Qperativa. Si la necessiteu, la trobareu dilluns i dimarts a la QP Ripoll i dijous i divendres al despatx de Travessera de Gràcia, a Barcelona.

Demaneu cita prèvia!

Contact Info
Telèfon 655613547
Education
Llicenciada en Dret. Universitat Oberta de Catalunya. 2011
Màster en Prevenció de Riscos Laborals. Universitat Rovira i Virgili. 2018
Postgrau en gestió de cooperatives i empreses d’economia social. Tecnocampus Mataró. Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa. Universitat Pompeu Fabra. 2019
Postgrau en dret laboral de l'empresa. Universitat Oberta de Catalunya. 2014
Dret laboral
100%
Dret civil
80%
Dret cooperatiu
80%
Prevenció de riscos laborals
100%
Dret mercantil
60%

Hola sóc l'Eva,

Sóc advocada. Vaig arribar aquí pel camí llarg, perquè és el que volia fer.

Tot i que tinc una certa vocació de civilista, la vida em va portar a especialitzar-me en dret del treball i, posteriorment, en economia social, i m'encanta, perquè és un entorn en el que em sento força còmode.

Ara per ara, dirigeixo assumptes privats en el àmbits civil, laboral, mercantil i cooperatiu.

Dins l'àmbit d'Ateneus -i quan algú m'ho demana, és clar- acompanyo projectes emprenedors en els seus inicis. És una tasca engrescadora, perquè penso que emprendre és sortir de la pròpia zona de confort i buscar una vida que ens agradi, i per fer això hom ha de saber on s'està posant.

A més, faig formacions específiques dins els meus àmbits de treball. Quan imparteixes una formació sempre t'emportes una miqueta de l'experiencia dels altres i això és absolutament enriquidor.

Quan tinc una mica de temps lliure, m'apropo al que va ser el meu entorn d'infantesa. M'encanta la muntanya, la natura i la tranquil.litat, ja sabeu, una ha de buscar l'equilibri. I quan esgarrapo una mica de temps, escric. Escric molt, a mà i en català.

Team Linkedin
https://www.linkedin.com/in/eva-ferr%C3%A9-ibarz-01144667/